Ledervisie is uitgegroeid tot een allround leerspecialist met meerdere vestigingen. Sinds 1992 zijn we begonnen met een revolutionaire spuittechniek met speciaal eigen ontwikkelde leerverf. Het doel was oorspronkelijk om alleen leer te spuiten, omdat leer altijd verkleurt, slijtplekken gaat vertonen of vaal wordt. Het bleek al snel, dat het opnieuw kleuren van leer alleen niet voldoende was. Vele meubels vertoonden craquelé plekken, breukjes of zelfs al scheuren. Het gevolg daarvan was dat we deze slechte delen leer  moesten vervangen. Dit is uitgegroeid van enkele delen leer vervangen eventueel vullingen verstevigen in combinatie met het spuiten van het meubel tot complete herstofferingen in leer of stof.

Het opnieuw kleuren/spuiten van leer en het vervangen van delen leer hebben wij tot een specialistisch beroep verheven. Omdat het leer zelf en de afwerkingen (vol-analine, semi-analine, gedekverfd leer etc.) op leer verschillend zijn is er ook steeds een ander bewerking nodig om het leer weer in optimale conditie te krijgen.

Door onze grote kennis van diverse typen meubels kunnen wij aan de hand van een e-mail met foto’s en omschrijving al zeer gerichte prijzen geven. Tijdens een expertise zullen wij ten alle tijden aangeven of renoveren of opnieuw bekleden de beste optie is, en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Vestigingen in verschillende regio’s

Wij hebben vestigingen in verschillende regio’s in Nederland.

Ledervisie Alkmaar

Ledervisie Drachten

Ledervisie Soest

Contact met ons opnemen

Gebruik onderstaand formulier om contact met ons op te nemen. Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier!