Mocht blijken dat uw meubel niet meer geschikt is om te renoveren, dan kan Ledervisie Uw geliefde stoel, bank of sofa ook opnieuw bekleden. Dit kan met stof uit de nieuwste collecties. U bent altijd van harte welkom om dit komen bekijken. U kunt daar een afspraak voor maken. Wij adviseren u graag naar wat u nodig heeft in uw gezinssituatie.

Ruime collectie aan stoffen van verschillende merken

Wij hebben dePloeg en Kvadrat in de collectie. Deze stoffen worden veel gebruikt in projecten door architecten. Van de Firma Lancier hebben we ook zeer leuke stoffen die niet alledaags en goed voor projecten in te zetten zijn, bijvoorbeeld de collectie van Abitex. Daarnaast hebben we een zeer groot gedeelte van de Clochard collectie in huis waar de
bouclé stoffen op dit moment een echte trendsetter is. De stoffen van deze leveranciers zijn stuk voor stuk van zeer hoge kwaliteit en dus ook uitstekend geschikt voor particulier gebruik. Kortom wilt u een kwalitatieve mooie stof of iets bijzonders dan bent u van harte welkom om bij ons te komen kijken. In elke prijsklasse valt er wat te vinden.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u meer informatie, dan kunt u een offerte bij ons opvragen. Wij hebben hiervoor enkele foto’s nodig, zodat we uw meubel kunnen bekijken. Wij hebben foto’s van het gehele meubel nodig; van de voor-, zij- en achterkant met maten erbij. Aan de hand daarvan kunnen we met gemiddelde stof soorten alvast een grove inschatting maken van de kosten. U kunt ervan uitgaan dat de meubelen tussen de 5 en 10 werkdagen nodig hebben om uw meubel weer als nieuw te maken.

Vervoer kunnen wij verzorgen. Als u het vervoer zelf regelt, dan spaart u de vervoerskosten uit.

Vraag een offerte aan

Een offerte is vrijblijvend en geeft een goed beeld van de mogelijkheden. Vul het formulier in en wij komen binnen 2 werkdagen bij u terug met een passende offerte.