Vullingen laten vervangen

Het komt steeds vaker voor dat uw meubel nog prima is qua bekleding en constructie, maar dat de vullingen naar verloop van tijd zachter worden. Hierdoor kan het zijn dat u niet lekker meer in de bank of stoel zit. Dit is te verhelpen door nieuwe vulling erin te zetten, zodat er weer een goede ‘zit’ gecreëerd wordt. Wij gebruiken koudschuim, omdat dat een veel langere levensduur heeft. De kosten zijn iets hoger, maar het is een verkeerde bezuiniging om polyether schuim te gebruiken.

Verschillende soorten koudschuim

We kunnen kiezen uit verschillende hardheden bij koudschuim. Iemand van 60 kg heeft een andere stevigheid nodig dan iemand van 110 kg. We bespreken eerst met u uw wensen en zullen u dan adviseren wat het beste bij uw situatie past.

Vervangen van singels en veren

Vaak is het zo dat singels (elastieken banden)  in meubels teveel uitgerekt of kapot zijn. Ook dit is geen probleem voor Ledervisie. Wij kunnen de singels weer opnieuw aanspannen of vervangen. Ook kunnen we Nosag veren (stalen veren) weer terug zetten in de steunpunten of we kunnen ze vervangen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Als u een inschatting van kosten wilt, dan kunt u het beste enkele foto’s sturen van het gehele meubel met een uitleg van de problemen. Normaal gesproken hebben we tot 5 werkdagen nodig om uw meubel weer goed te laten zitten. Vervoer kunnen wij verzorgen. Als u het vervoer zelf regelt, dan spaart u de vervoerskosten uit.

Vraag een offerte aan

Een offerte is vrijblijvend en geeft een goed beeld van de mogelijkheden. Vul het formulier in en wij komen binnen 2 werkdagen bij u terug met een passende offerte.