Mocht blijken dat uw meubel niet meer geschikt is om te renoveren, dan kan Ledervisie Uw geliefde stoel, bank of sofa ook opnieuw bekleden. Dit kan met leer uit onze voorraad of uit de nieuwste collecties. U bent altijd van harte welkom om dit komen bekijken. U kunt daar een afspraak voor maken. Wij adviseren u graag naar wat u nodig heeft in uw gezinssituatie.

Leren bank voor bekledenLeren bank met nieuwe bekleding

Keuze uit een ruime collectie leer

Leer heeft vele soorten afwerkingen en uitstralingen wat uw meubel een volledig nieuwe ‘look’ kan geven zodat u er weer jaren plezier van kunt hebben. De keus van het soort en kwaliteit leer en het type meubel is zeer bepalend voor de prijs van het uiteindelijke bekleden. Leer wordt altijd per vierkante meter berekend. Vullingen kunnen vervangen worden en constructies kunnen hersteld worden. Het is dus niet altijd direct te zeggen wat het bekleden van uw meubel kost.

Wij hebben zelf veel leer op voorraad wat tegen zeer gunstige prijzen ingekocht wordt. Dat betekent voor u dat de aanschaf van het leer om de stoel of bank te bekleden een stuk goedkoper wordt. U bent van harte welkom om onze voorraad op afspraak te bekijken.

Leer is trend gevoelig en wisselt dus regelmatig van collecties. Er blijft uiteraard altijd een bepaalde basis die niet snel zal veranderen. Ook op dit gebied volgen wij de trends nauwlettend. Het is mogelijk om door Ledervisie leer in aparte kleur te laten maken. Daar kunnen we uw meubel ook mee bekleden zodat u echt iets unieks heeft.

Ruime ervaring met verschillende merken

Omdat wij al sinds 1992 dit vak beoefenen hebben we zeer veel kennis van alle gevestigde merken zoals Leolux, Montis, Gelderland, Label, Rolf Benz, Vitra, Eames, De Sede, Chesterfield etc… Van klassiek tot modern. Het maakt ons niet uit wat voor een meubel u heeft, wij maken ze weer als nieuw zodat u er weer jaren plezier van heeft! Omdat wij alles in huis hebben op gebied van stoffering met leer, vinyl, stof tot het spuiten van leer kunnen wij maatwerk leveren wat anders niet mogelijk zou zijn. Wij laten ons graag uitdagen!

Het eindresultaat na opnieuw bekleden

Wij maken graag een offerte voor u

Wilt u meer informatie, dan kunt u vrijblijvend een offerte opvragen. Wij hebben enkele foto’s nodig, zodat we direct uw meubel kunnen bekijken. Voor het maken van een volledige offerte hebben wij foto’s van het gehele meubel nodig; van de voor-, zij- en achterkant met maten erbij. Aan de hand daarvan kunnen we met gemiddelde leersoorten vast een inschatting maken van de kosten. U kunt ervan uitgaan dat de meubelen tussen de 5 en 10 werkdagen nodig hebben om uw meubel weer als nieuw te maken.

Vervoer kunnen wij verzorgen. Als u het vervoer zelf regelt, dan spaart u de vervoerskosten uit.

Vraag een offerte aan

Een offerte is vrijblijvend en geeft een goed beeld van de mogelijkheden. Vul het formulier in en wij komen binnen 2 werkdagen bij u terug met een passende offerte.