U heeft een stoel die u precies past, te lekker zit om weg te doen of emotionele waarde heeft. Iedereen heeft zijn of haar eigen redenen om de stoel of fauteuil weer een tweede leven te geven. Spuiten/renoveren is zeer effectieve manier om kosten te besparen en toch de meubelen weer als nieuw te hebben. Reparaties door middel van leer vervangen, vullingen verstevigen, opnieuw kleuren van de stoel is voor ons geen enkel probleem.

Een stoel laten spuiten of opnieuw bekleden

Wij kunnen op basis van foto’s en een omschrijving van de problemen een goede inschatting geven van de kosten. Na expertise bij u thuis bij het ophalen of bij het brengen kunnen we exact vertellen wat het gaat kosten om de stoel weer als nieuw te maken. Soms kunnen wij de stoel spuiten, maar soms is het beter om de stoel opnieuw te bekleden. Daar kunnen wij u natuurlijk ook prima mee van dienst zijn. Als we tot een akkoord komen dan krijgt u alles op schrift zodat er geen verrassingen meer zijn. Na 10 tot 15 werkdagen staat uw meubel weer als nieuw bij u in de woonkamer. Wij kunnen uw meubel ophalen en na renovatie weer thuis leveren. U kunt echter zelf ook vervoer regelen, dan bespaart u de vervoerskosten.

Een uitgebreide keuze in soorten leder en stof

Wij hebben zelf veel leer op voorraad wat tegen zeer gunstige prijzen ingekocht wordt. Dat betekent voor u dat de aanschaf van het leer om de stoel of fauteuil te bekleden een stuk goedkoper wordt. U bent van harte welkom om onze voorraad op afspraak te bekijken. Leer en stoffen zijn trendgevoelig en wisselen dus regelmatig van collecties. Er blijft uiteraard altijd een bepaalde basis die niet snel zal veranderen. Ook op dit gebied volgen wij de trends nauwlettend. Soms is het mogelijk om bij bepaalde afnames iets geheel naar de wens van de klant te laten maken. Bij leer is dat normaal gesproken vanaf 250m2 en bij bijvoorbeeld de mohair stof vanaf 50 meter, dan heeft u iets unieks.

Een stoel laten repareren is een duurzame keuze

Meubels een tweede leven geven is natuurlijk prettig voor uzelf omdat u uw geliefde meubel weer als nieuw in huis heeft staan. Maar het betekend ook dat het milieu ontlast wordt omdat we enorm veel materiaal hergebruiken. Het is zonde om goed gemaakte meubelen weg te gooien. Een heleboel duurder merken gebruiken zeer goede materialen als basis. Die kwaliteit betaald u ook bij de aanschaf van een meubel. Het is zeer rendabel om de bekleding te vervangen, om dan weer dezelfde kwaliteit te kunnen ervaren. Hoe vaak we niet horen dat mensen spijt hebben dat ze een Leolux, De Sede, Rolf Benz of ander goed merk hebben weggegooid en over gestapt zijn naar mindere kwaliteit vanwege prijs.  Investeren in kwaliteit betaald zich terug!

Wat wij voor u kunnen betekenen

Als uw stoel, bank, sofa of ander meubel toe is aan een tweede leven, vraag dan vandaag nog een offerte op. Met slechts enkele foto’s en een korte beschrijving van uw wensen kunnen wij al een goede indicatie van de kosten maken. Van eenvoudige reparaties aan het leer tot volledig opnieuw bekleden en vervangen van de vulling van uw meubel, wij kunnen het voor u realiseren.

Vraag een offerte aan

Een offerte is vrijblijvend en geeft een goed beeld van de mogelijkheden. Vul het formulier in en wij komen binnen 2 werkdagen bij u terug met een passende offerte.